PSD a depus candidaturile pentru Consiliul Local Cojasca și așteaptă cu încredere votul cetățenilor la alegerile parțiale din 27 iunie!

0
293

Astăzi Partidului Social Democrat a depus lista de candidați pentru Consiliul Local Cojasca! Localitatea are primar, dar nu are Consiliu Local de aproape un an de zile din cauza blocajului administrativ provocat de consilierii locali ai Partidului Național Liberal, care au refuzat în mod sistematic  să se prezinte la ședințele forului administrativ local. Drept consecință, prefectul județului a cerut dizolvarea acestuia, iar Tribunalul a și emis o decizie în acest sens. Pe 27 iunie 2021, cetățenii localității sunt chemați la urne pentru a-i vota și trimite astfel în Consiliul Local Cojasca pe cei mai buni gospodari ai localității.  Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, este ferm convins că pe 27 iunie, când au loc alegerile parțiale, locuitorii din această comună vor vota masiv reprezentanții PSD în Consiliul Local Cojasca.

,,Fac un apel către cetățenii comunei Cojasca, să meargă pe votul util’’

„Împreună cu colegii mei am depus candidaturile din partea PSD pentru Consiliul Local Cojasca. Vreau să specific de la început că este o situație atipică creată de Partidul Național Liberal Organizația Cojasca și nu în ultimul rând Organizația Dâmbovița, prin care și-au dorit neapărat să dizolve Consiliul Local, să avem alegeri în această localitate. Fac un apel către cetățenii comunei Cojasca, să meargă pe votul util ținând cont că până în anul 2024 primarul comunei este reprezentant al PSD, Consiliul Județean Dâmbovița este condus de PSD, singurii parlamentari activi și care se implică pentru comunitatea locală, pentru Cojasca și pentru județul Dâmbovița, sunt parlamentarii PSD, și nu ne-am dorit niciodată astfel de situați, pentru nicio localitate. Vreau să-i mulțumesc domnului primar pentru toată implicarea și vreau să-l asigur, atât pe dumnealui cât și pe consilierii locali și pe cetățeni, că voi fi alături de toate proiectele pe care le au în desfășurare și pe cele pe care le-au gândit pentru dezvoltarea comunității locale.  Așteptăm să câștigăm alegerile pe data de 27 iunie, să avem un Consiliu Local valid, să avem viceprimar din partea PSD la Cojasca” a declarat  președinte PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

,,Consider că de data aceasta cetățenii vor înțelege și vor fi prezenți la vot’’

„Am ajuns în această situație din cauza PNL-ului, în situația dizolvării Consiliului Local și a alegerilor anticipate. Consider că de data aceasta cetățenii vor înțelege și vor fi prezenți la vot. Vom face tot ceea ce este necesar pentru a lua 10 consilieri, viceprimar și astfel vom forma o echipă puternică, așa cum a fost PSD-ul întotdeauna la Cojasca”,  a completat Victor Gheorghe, primarul comunei Cojasca.

,,Unii au dorit cu tot dinadinsul să blocheze tot ceea ce înseamnă proiecte la nivelul acestei comune în interes pur politic, în interes de grup sau pur personal’’

„Suntem aici din cauza unui act de iresponsabilitate administrativă fără precedent. Este vorba de gestul pe care PNL l-a făcut, blocând, pur și simplu, din punct de vedere administrativ, o întreagă comunitate. Despre asta este vorba, am ajuns acum, la puțin timp după alegerile locale, să se desfășoare din nou alegeri aici, alegeri parțiale pentru Consiliu Local, din cauza acestui gest. Pentru că unii au dorit cu tot dinadinsul să blocheze tot ceea ce înseamnă proiecte la nivelul acestei comune în interes pur politic, în interes de grup sau pur personal. Am convingerea că echipa Partidului Social Democrat va câștiga detașat alegerile la Cojasca și că lucrurile vor intra, în sfârșit, în normal, iar locuitorii de aici trebuie să știe ce s-a întâmplat și de ce din nou trebuie să se voteze, să se cheltuie bani. Este un exercițiu democratic care costă, iar această cheltuială putea fi evitată dacă cei care au fost aleși din partea PNL în Consiliul Local și-ar fi respectat obligațiile pe care le au față de comunitatea locală, iar obligația fundamentală era să se prezinte la ședințe, lucru pe care nu l-au făcut”,  a declarat Cristian Stan, secretar executiv PSD Dâmbovița.

,,PNL-ul este un partid care la Guvern are atitudini antinaționale și adoptă măsuri foarte proaste pentru națiunea română și s-a văzut și aici, la Cojasca’’

,,Suntem astăzi la Cojasca pentru a susține colegii candidați la Consiliul Local și pentru a-l susține pe domnul primar care mai are trei ani și jumătate din mandatul său și care are nevoie de un Consiliu Local care să-i susțină proiectele. Faptul că PNL-ul este și un partid care la Guvern are atitudini antinaționale și adoptă măsuri foarte proaste pentru națiunea română s-a văzut și aici, la Cojasca, unde consilierii locali PNL, pe care eu îi calific foarte clar drept chiulăi, oameni care nu au venit la muncă și care au blocat dezvoltarea acestei localități, își merită soarta. Trebuie trimiși acolo undeva unde să nu-i mai vadă nimeni. Așa încât, discuția este foarte simplă, PSD susține lista de candidați a partidului propusă de primar aici la Cojasca. Vom face tot ceea ce este democratic necesar să câștigăm alegerile ca domnul primar să aibă o majoritate foarte solidă în Consiliul Local și pentru ca noi toți, la nivelul județului, Consiliului Județean, parlamentari, președintele CJD, să avem un partener pe care să-l putem susține financiar în realizarea proiectelor de care toți cetățenii sunt interesați. Îi îndemn pe cetățeni să vină la vot și să voteze candidații PSD pe 27 iunie. Așa să le ajute Dumnezeu!”, a declarat senator Titus Corlățean, președinte executiv PSD Dâmbovița.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here