Alexandru Țachianu a intrat oficial în cursa pentru câștigarea funcției de primar al comunei Braniștea din partea PSD!

0
503

Astăzi, Alexandru Țachianu și-a depus oficial candidatura pentru funcția de primar al comunei Braniștea, din partea PSD Dâmbovița, poziție  pe care și-a propus s-o câștige detașat, față de ceilalți competitori, la alegerile parțiale din 27 iunie. Toată conducerea Organizației PSD Dâmbovița a fost alături de Alexandru Țachianu în această zi importantă pentru el, însă greul de-abia cum începe, pentru că va trebui să-i convingă pe alegători că  este omul potrivit la locul potrivit. La eveniment au participat aproape toți parlamentarii PSD de Dâmbovița, primarii localităților din jur, consilieri locali și județeni.

,, Avem toată încrederea în Alexandru Țachianu’’

„Astăzi împreună cu parlamentarii PSD Dâmbovița, împreună cu domnul senator Titus Corlățean, cu doamna deputat Carmen Holban, domnul deputat Radu Popa,  domnul deputat Marian Țachianu, împreună cu secretarul executiv al organizației și primarul municipiului Târgoviște Cristian Daniel Stan, împreună cu colegii primari PSD din județul Dâmbovița, împreună cu consilierii județeni și nu în ultimul rând, cu Alexandru Țachianu, candidatul PSD pentru comuna Braniștea,  am venit împreună, în echipa PSD, să depunem candidatura pentru funcția de primar al comunei Braniștea. Candidatul PSD, după cum bine știți, este Alexandru Țachianu, fost ministru, secretar de stat în Guvernul României, președintele ADS la nivel național și nu în ultimul rând, un tânăr cu experiență, un tânăr care poate să conducă destinele acestei localități. Avem toată încrederea în Alexandru Țachianu. Cu siguranță, o spun de astăzi, Alexandru Țachianu va fi primarul comunei Braniștea pe 27 iunie și absolut toți colegii din Partidul Social Democrat, împreună cu toți parlamentarii, după cum am spus, împreună cu conducerea CJD, împreună cu conducerea la nivel național, vom sprijini proiectele pe care Alexandru Țachianu le-a gândit pentru comuna Braniștea”, a punctat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan .

Alexandru Țachianu vrea să facă din Braniștea… ,,o comună europeană’’

„Suntem în fața dumneavoastră pentru că vrem să continuăm ceea ce s-a început aici și să dezvoltăm totodată alte proiecte. Amintesc doar câteva… proiectele de canalizare,  proiectele de gaze care sunt în lucru, totodată avem un dispensar care este în lucru, o grădiniță cu program prelungit și pe lângă acestea multe altele care sunt deja prinse în lista de investiții și amintesc doar câteva acum: locuri de joacă pentru cele 3 sate, o rampă de colectare a gunoiului de grajd și a deșeurilor vegetale, vrem să facem un parc fotovoltaic pentru asigurarea necesarului de energie pentru clădirile administrative și sunt convins că beneficiind de sprijinul dumneavoastră (al Consiliului Județean Dâmbovița), o echipă puternică și unită, putem duce această comună în direcția care trebuie, aceea de a deveni o comună europeană”, a declarat Alexandru Țachianu, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Braniștea.

,,Am convingerea că Alexandru va câștiga alegerile și că cetățenii au încredere în el’’

„Îl felicit pe Alexandru Țachianu pentru decizia de a candida pentru Primăria Braniște. Cred că este soluția cea mai bună pe care în acest moment comuna o are la dispoziție. Anul trecut când am venit în comună pe lângă o școală foarte frumoasă, pe lângă o grădiniță foarte frumoasă, vreau să spun că oricât de multe lucruri s-au realizat eu sunt convins că Alexandru va dezvolta și mai mult această localitate… Am convingerea că Alexandru va câștiga alegerile și că cetățenii au încredere în el. Mai mult decât atât, și este un mesaj pentru locuitorii comunei Braniștea, nu trebuie să uităm faptul că avem un Consiliul Local care este majoritar al Partidului Social Democrat și pentru ca proiectele să meargă înainte, pentru o dezvoltare în continuare a acestei comune este nevoie și de un Executiv de aceiași culoare politică”, a menționat secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Cristian Stan, primarul  municipiului Târgoviște.

,,Sunt lucruri deosebite care au fost realizate până acum de administrația condusă de PSD, este vorba doar de continuitate’’

„Este o zi frumoasă, la propriu și la figurat, pentru că pe de-o parte și vremea ține cu noi, cu echipa PSD, o echipă frumoasă, puternică, cu oameni care au realizat lucruri importante pentru comunitatea dâmbovițeană, dar este și la figurat o zi frumoasă pentru că practic se produce un schimb de generații la nivelul administrației locale și este un sens firesc în politică, dar și în administrație, în viață. Alexandru Țachianu face parte dintr-o generație mai tânără, dar este o persoană cu experiență în politică și administrație, cu responsabilități guvernamentale importante anterior, cu știința de a conduce instituții, de a administra bugete, de a promova proiecte, inclusiv cele cu finanțare europeană, ceea ce pentru o comunitate locală din România, în anii în care vor urma, este extrem de important și accesarea unor fonduri europene va face diferența. Împreună, alături de conducerea PSD, a administrației pe care PSD o conduce la nivelul Consiliului Județean, primăriilor, colegii parlamentari, ceilalți colegi consilieri, suntem astăzi alături la momentul depunerii candidaturii lui Alexandru Țachianu. Fiți sigur că vom fi prezenți în această campanie electorală și vom susține candidatura, care sunt convins, fără aroganță, va fi o candidatură câștigătoare, datorită calităților candidatului pe care noi îl susținem, dar și pentru că PSD, ca administrație, a realizat aici lucruri deosebite. Sunt lucruri deosebite care au fost realizate până acum de administrația condusă de PSD, este vorba doar de continuitate. Alexandru are tot ceea ce trebuie ca știință, ca pregătire profesională și administrativă, pentru a finaliza proiectele importante pentru interesul comunității locale. Prezența oricărui reprezentant din actuala coaliție de guvernare a României, fie că e PNL, fie că sunt alții, ar fi o prezență cel puțin bizară în această comună și ar fi foarte greu de explicat ce caută aceștia într-o comună din Dâmbovița, acolo unde această guvernare nu doar că nu a făcut nimic pentru a ajuta, ci dimpotrivă, a generat foarte multe obstacole, tăieri de fonduri care trebuiau atribuite în mod legal și așa mai departe. Eu le-aș sugera să nu caute să ajungă în această comună pentru că s-ar putea ca oamenii să-i întrebe ce caută în această comună… Dar să vină până la urmă și să constate lucrurile frumoase pe care administrația PSD le-a realizat și proiectele foarte frumoase pe care viitorul primar al comunei Braniștea, Alexandru Țachianu, le va realiza cu sprijinul PSD și cu sprijinul nostru al tuturor”, a precizat senatorul Titus Corlățean, președinte executiv PSD Dâmbovița.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here