Drum lin către stele… Virgil Voinescu!

0
704

Mă uit la această poză pe care i-am făcut-o chiar în biroul nostru, de la sediul actual al redacției ,,Jurnal de Dâmbovița’’ și nu îmi vine să cred că d-ul Voinescu, jurnalistul Virgil Voinescu,  nu mai este printre noi. A plecat mult prea repede într-o altă lume, poate mai bună. Timp de peste 15 ani am fost colegi de birou, la Jurnal de Dâmbovița, până la momentul pensionării domniei sale.

Pensionarea nu a însemnat renunțarea la activitatea jurnalistică, ci dimpotrivă la 65 de ani și-a făcut propriul său site de știri, ,,Informația Dâmboviței’’ și a continuat să scrie… până la sfârșit. La începutul acestei săptămâni am vorbit pentru ultima dată, la telefon, cu d-ul Voinescu și nu se simțea bine. Avusese o intervenție la Spitalul Militar Central din București  și se simțea foarte slăbit, dar era încrezător că se va face bine și ne vom revedea din nou la conferințele de presă.

Joi, pe la prânz, am primit un telefon, m-am uitat să văd cine mă sună, era d-ul Voinescu, am răspuns, numai că la celălalt capăt nu era d-ul Voinescu, era soția care mi-a spus că ,,d-ul Voinescu… nu mai este’’. Rămas bun, prieten și coleg drag! Să-ți fie drumul lin în lumea îngerilor, iar Bunul Dumnezeu să vegheze asupra ta și să te odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!

,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here