DSP Dâmbovița anunță un nou maraton de vaccinare la Casa de Cultură Colonie din Doicești și în toate centrele de vaccinare din județ!

0
226

În perioada 04. – 06.06.2021, Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița organizează în colaborare cu grupul de firme Soceram – Cemrom, Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița, Primăria Comunei Doicești și Serviciul Județean de Ambulantă Dâmbovița, un maraton de vaccinare pentru prevenirea infecției Sars CoV-2.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură Colonie, localitatea Doicești, și în toate centrele de vaccinare din județul Dâmbovița, fără programare, doar cu cartea de identitate.

Grupul de firme Soceram-Cemrom va organiza cu această ocazie o tombolă cu premii consistente la care vor putea participa toate persoanele care încep schema de vaccinare (prima doză), indiferent de tipul de vaccin împotriva coronavirusului, în orice centru de vaccinare din județul Dâmbovița, în perioada 04.  – 06.06.2021. Lista centrelor de vaccinare implicate în maraton din județul Dâmbovița poate fi consultată și pe site-ul www.dspdambovita.ro .

Vă așteptăm la vaccinare, singura soluție pentru revenirea la o viată normală !

DIRECTOR EXECUTIV,

Dr.Sorin Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here