Distribuie articolul

„La mulți ani tuturor copiilor! O zi de 1 iunie foarte ploioasă, ne-a stricat puțin bucuria, însă suntem într-o zonă foarte frumoasă. De astăzi se deschide publicului acest parc de la UM Gara, de lângă Dâmbovița Mall și sper că acesta va fi apreciat cel mai mult de copii.

Chiar dacă plouă, destul de mulți copii au venit în parc. Încă o dată „La mulți ani”, ne bucurăm că astăzi, 1 iunie, reușim să inaugurăm o investiție pe fonduri europene, cu tot ceea ce este necesar pentru petrecerea câtorva ore într-un cadru foarte frumos.

Îi invit pe toți târgoviștenii să vină să vadă acest parc, să stea câteva ore în acest parc, un parc cu un loc de joacă foarte frumos, cu foarte multe posibilități de petrecere a timpului liber, cu bănci inteligente, supraveghere video, tot ceea ce este necesar pentru ca oamenii să se simtă bine aici în Târgoviște, în cea mai nouă zonă a orașului nostru. La mulți ani, copii!”, a transmis primarul Târgoviștei, Cristian Stan, la momentul deschiderii Parcului de la UM Gară.

 


Distribuie articolul