Președintele PSD Dâmbovița este încrezător în victoria colegilor săi de la Braniștea și Cojasca, la alegerile parțiale din 27 iunie!

0
157

Pe 27 iunie 2021 urmează să aibă loc alegeri parțiale în 37 de localități din România! În județul Dâmbovița, două localități se află în această situație,  respectiv  comuna Braniștea care urmează să-și aleagă  primarul și comuna Cojasca unde trebuie  să se aleagă noii membri ai consiliului local. Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan este ferm convins că, pe 27 iunie 2021, social democrații  dâmbovițeni vor câștiga alegerile, la un scor zdrobitor față de ceilalți competitori, atât la Braniștea, cât și la Cojasca.

,,În comuna Braniștea, fostul primar a fost ales deputat în Parlamentul României din partea PSD. Am validat, pentru a candida pentru funcția de primar din partea PSD  Dâmbovița, pe Alexandru Țachianu, 37 de ani, un om cu experiență, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, fost președinte al ADS, manager proiect în Grupul de Acțiune Locală Titu, de profesie inginer, un om care a demonstrat și la nivel național, dar și în mediul privat din care face parte și astăzi de la 22 de ani, un om care și-a făcut studiile și în afara României, un om care a demonstrat că are capacitate organizatorică, are capacitatea de a dezvolta comunitatea locală.

Cu siguranță,  Alexandru Țachianu va fi viitorul primar al comunei Braniștea, indiferent de cei care astăzi mai mișună prin comuna Braniștea sau prin Parlamentul României și vor să inducă în eroare locuitorii din comună. Alexandru Țachianu are susținerea PSD, este un om cu experiență și cu siguranță acesta va duce mai departe proiectele de dezvoltare ale comunității locale, proiectele care sunt începute de administrația PSD și cu siguranță vor fi continuate de Alexandru Țachianu.

Am validat și echipa de campanie pentru alegerile locale din comuna Cojasca. Aici vom avea alegeri tot  pe 27 iunie, doar pentru Consiliul Local. Vreau să aduc aminte locuitorilor din comuna Cojasca , dar și locuitorilor din județul Dâmbovița ceea ce s-a întâmplat în Cojasca. De șase luni de zile PNL, consilierii locali ai PNL nu au participat la ședința de validare a Consiliului Local Cojasca, iar după Codul Administrativ neparticiparea  pentru trei luni de zile, consecutiv, atrage după sine dizolvarea Consiliului Local. Deci Consiliul Local Cojasca a fost dizolvat, iar pe 27 iunie vom avea alegeri.

Echipa de campanie este coordonată de mine, ca și președinte al CJD, împreună cu d-ul primar, care este președintele Organizației PSD Cojasca, iar împreună cu noi vor face parte din echipa de campanie  toți parlamentarii PSD, toți colegii mei vicepreședinți  indiferent de zona pe care o reprezintă. Biroul Permanent Județean va coordona echipa de campanie și cu siguranță vom câștiga alegerile locale de la Cojasca, împreună cu d-ul primar, cu un singur scop acela de a avea un Consiliu Local și la propunerea d-ului primar să dezvoltăm  proiectele pe care dumnealui le-a gândit pentru locuitorii comunei Cojasca.

Vreau să le aduc aminte celor din Cojasca faptul că astăzi comuna Cojasca nu are buget din cauza consilierilor PNL, astăzi comuna Cojasca nu a aprobat niciun proiect de dezvoltare pentru 2021 din cauza consilierilor PNL care nu au participat la ședință, astăzi comuna Cojasca nu a aprobat indicatorii tehnico economici pentru proiectele pe care le-a gândit d-ul primar să le depună pe Proiectul Județean de Dezvoltare Locală… Avem nevoie de un Consiliul Local care să fie alături de toate proiectele  care îi privesc pe locuitorii comunei Cojasca. Așa cum vom câștiga la Braniștea, pe 27 iunie, cu siguranță vom avea o majoritate lejeră și la Cojasca, iar după 27 iunie, după  prima ședință de validare a Consiliului Local  Cojasca, PSD va avea și viceprimar la Cojasca’’, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan la conferința de presă de la PSD Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here