Distribuie articolul

Deputatul USR PLUS, Daniel Blaga  salută  demersul făcut de firmele care au depus cele  7 oferte  pentru Drumul de Mare Viteză Târgoviște – București! Potrivit parlamentarului dâmbovițean acest lucru certifică interesul major al companiilor serioase de profil, din România și din străinătate, pentru acest proiect, la fel cum arată și că lucrurile încep să se miște deja în direcția bună.

,,O altă veste tare bună’’ dată de Daniel Blaga este că, la finalul studiului de fezabilitate, unul cu un grad mare de detaliu al viitorului drum, cu investigații geotehnice și modelare a terenului, se va  afla și profilul exact al drumului. ,,Acesta va putea rămâne ,,express”, dar există acum și varianta de a se transforma într-o autostradă.

Iar pentru că viitorul are nevoie de prezent de asemenea, DN71 nu putea fi ignorat, circulația trebuind să fie una mai sigură și mai bună pe acest drum până la construcția noului tronson rapid.

Au fost executate până acum următoarele lucrări:

– Reparații pe suprafețe extinse pe 35.000 de metri pătrați

– Reparații gropi pe o distanță de 2.000 de metri pătrați

– Instalări de panouri de orientare de dimensiuni mari

– Instalări de indicatoare rutiere de orientare

Urmează în luna iunie amenajarea tuturor intersecțiilor, a trecerilor de pietoni și a punctelor negre de pe traseu cu semnalizare orizontală și verticală, marcaje antiderapante, gard pietonal, marcaje rezonatoare, stâlpișori lamelari și alte indicatoare rutiere.

PS: Se reia licitația pentru modernizarea lotului 2 al DN71, Târgoviște-Sinaia, după ce la prima licitație nu s-a prezentat nicio companie. Documentația a fost refăcută pe baze solide, cu prețuri actualizate și termene realiste’’, a consemnat deputatul USR PLUS, Daniel Blaga pe pagina sa de socializare.

 

 

 

 


Distribuie articolul