Distribuie articolul

Primarul comunei Niculești, Dorinel Soare, a fost ales astăzi, pentru următorii 4 ani, președinte al Filialei Județene Dâmbovița a Asociației Comunelor din România! La întâlnirea cu primarii de comune  a  participat și președintele CJD, Corneliu Ștefan, președinte al   PSD Dâmbovița care a vrut să transmită colegilor săi că le va acorda tot sprijinul necesar pentru dezvoltarea comunităților locale.

,,Îl felicit pe domnul primar pentru mandatul obținut și sunt sigur că acest lucru se datorează experienței și modului în care, până acum, a reprezentat interesele tuturor comunelor dâmbovițene. De asemenea, în cadrul Adunării Generale a Filialei Județene Dâmbovița a Asociației Comunelor din România, i-am înmânat domnului Mircea Ismail o Diplomă de Excelență pentru cei 38 de ani în care a condus Primăria Doicești.

Totodată, am ținut să-i asigur pe toți primarii prezenți la întâlnire că vor avea în instituția pe care o conduc un partener de încredere, gata să acorde tot sprijinul necesar dezvoltării tuturor comunelor dâmbovițene’’ a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan, care este și președintele PSD Dâmbovița.

 


Distribuie articolul