Distribuie articolul

Conducerea PSD Dâmbovița s-a aflat astăzi în zona Titu, unde a continuat seria discuțiilor cu primarii, consilierii locali, membrii organizațiilor PSD din zonă, dar și cu simpatizanții din comunele apropiate orașului! Potrivit președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan scopul acestor întâlniri este câștigarea tuturor alegerilor, atât din viitorul apropiat sau mai îndepărtat.

,,Dâmbovițenii și membrii PSD au tot dreptul să știe ce fac și ce au făcut aleșii social-democrați până acum de la alegerile de anul trecut, dar, în același timp, să le spunem tuturor ce avem de gând să facem în următorii ani.

Alegerile de luna viitoare din Braniștea a fost unul dintre subiectele atinse, iar oamenii din comună ne-au spus că este nevoie de continuitate la primărie. Proiectele și toate lucrurile bune începute de administrația PSD a comunei trebuie să fie duse la capăt.

Pe de altă parte, PSD este partidul care, întotdeauna, a fost aproape de cetățeni, iar acest lucru este cel mai vizibil acum, când, din păcate, actualii guvernanți pregătesc o serie de măsuri care vor diminua grav nivelul de trai al oamenilor.

Tocmai acesta este și scopul întâlnirilor noastre: câștigarea tuturor alegerilor viitoare, astfel încât această Coaliție de Dreapta să nu își mai bată joc de o țară întreagă și de viitorul acesteia’’, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 


Distribuie articolul