PSD Dâmbovița, în febra alegerilor parțiale de luna viitoare de la Cojasca și Braniștea!

0
206

PSD Dâmbovița pregătește alegerile parțiale de luna viitoare din comunele Cojasca și Braniștea, dar stabilește pașii și strategiile care vor duce la câștigarea tuturor alegerilor din 2024!

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan spune că acest lucru se face cel mai bine în teritoriu, motiv pentru care, astăzi, alături de parlamentarii și consilierii județeni social-democrați, a avut o serie de discuții cu organizaţiile PSD din zona Găești.

,,Am pus la punct planurile de viitor și am discutat ce trebuie făcut în continuare pentru ca PSD Dâmboviţa să rămână în primele 5 organizații din țară ca rezultate și, de ce nu, să ajungem în primele 3.

Avem în față 3 ani în care vom demonstra că merităm voturile dâmbovițenilor! Rezultatele proiectelor PSD încep să se vadă, iar propunerile făcute în campaniile electorale de anul trecut au prins contur la mai puțin de un an de la alegerile locale de anul trecut.

Concluzia zilei este una singură! Suntem cel mai puternic partid din județ, iar acest lucru se datorează dâmbovițenilor și tuturor membrilor PSD!’’, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan. Acesta a anunțat că mâine, marți, 25 mai, se va întâlni cu organizațiile PSD din zona Titu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here