Maratonul vaccinării de la Dâmbovița Mall, un real succes! 620 de persoane s-au imunizat!

0
290

Deputatul USR PLUS, Daniel Blaga a consemnat, pe pagina sa de socializare, faptul că maratonul vaccinării, organizat în incinta Dâmbovița Mall, între 22 și 23 mai a.c., a fost un real succes pentru că  620 de persoane au trecut pragul centrului și s-au vaccinat cu Pfizer BioNTech!  De asemenea, acesta a ținut să remarce și faptul că a fost un efort considerabil făcut de medici și asistente, cărora le-a mulțumit pentru munca depusă.

,,Au lucrat câte 10 ore pe zi, ceea ce nu e deloc ușor. Mă gândesc și la faptul că, în cel mai mare centru de vaccinare, din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, se vaccinează câte 300 de persoane, în 12 ore. De asemenea, cadrele medicale de aici merită felicitate și apreciate.

A fost o organizare impecabilă în ceea ce privește maratonul de vaccinare din Dâmbovița Mall, grație eforturilor depuse de autoritățile implicate, cărora de asemenea vreau să le adresez un mesaj de mulțumire.

Evident, oamenii sunt cei mai importanți, ei au înțeles cât de mult contează procesul de vaccinare pentru a pune capăt cât mai curând acestei grele pandemii, din cauza căreia cu toții am avut de suferit. Mă înclin în fața tuturor și rămân implicat în lupta împotriva COVID-19. Împreună suntem puternici!’’, a consemnat deputatul USR PLUS, Daniel Blaga pe pagina sa de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here