Distribuie articolul

Organizațiile locale ale PSD Dâmbovița care nu au reușit să câștige fotoliul de primar, din localitățile respective, la alegeri locale din 2020, vor intra în reorganizare! Sunt vizate trei orașe și 22 de localități din mediul rural. Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan vrea ca social democrații dâmbovițeni să se impună și să câștige detașat alegerile locale din 2024 cu oameni noi și competenți.

De asemenea, liderul PSD Dâmbovița a reiterat faptul că primarii care au fost la PSD și au plecat din partid, pentru a candida împotriva foștilor lor colegi, nu mai au ce căuta înapoi la următoarele alegeri locale.

,,Împreună cu colegii mei vom avea discuții în interiorul organizațiilor unde nu avem primari în primul rând și mă refer la orașele Titu, Găești și Răcari și nu în ultimul rând pentru localitățile Băleni, Bezdead, Brănești, Brezoaiele, Butimanu, Ciocăneşti, Cornăţelu, Corneşti, Costeşti Vale, Dărmăneşti, Finta, Glodeni, Lunguleţu, Mogoşani, Moţăieni, Odobeşti, Petreşti, Răscăieţi, Şelaru, Ulieşti, Vârfuri și Vulcana Băi.

Am avut discuții legate de toate localitățile. Le-am readus aminte colegilor mei propunerea mea de anul trecut… Pentru toți primarii care înainte de alegerile locale au plecat la alt partid rămâne valabilă hotărârea comitetului executiv județean de a nu mai primi înapoi pe nimeni care a plecat și a candidat anul trecut împotriva PSD.

Repet, la toate localitățile enumerate, vom începe reconstrucția și ne vom pregăti ca în 2024 să câștigăm aceste localități cu oameni competenți, oameni care se vor implica alături de noi, alături de mine ca și președinte al CJD pentru dezvoltarea comunităților locale”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 


Distribuie articolul