Polițiștii dâmbovițeni au verificat 155 de autovehicule destinate transportului de persoane

0
244

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru a verifica modul în care sunt respectate normele impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

În această perioadă, au fost organizate 23 de acțiuni punctuale, fiind desfășurate controale în zonele unde se formează aglomerări de persoane, cum ar fi restaurante, terase, magazine, piețe, centre/societăți comerciale.

Polițiștii au legitimat peste 1.500 de persoane și au verificat 86 de societăți comerciale, iar pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, forțele de ordine au aplicat 31 de sancțiuni contravenționale.

Totodată, pentru siguranța participanților la trafic, polițiștii de la rutieră au efectuat controale, fiind verificate 155 de autovehicule destinate transportului de persoane. Ca măsură complementară, pentru nerespectarea regulilor privind circulația pe drumurile publice, polițiștii rutieri au reținut 12 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor vor continua, forțele de ordine fiind pregătite să intervină în sprijinul cetățenilor ori de câte ori situația o va impune.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here