Organizația PSD Dâmbovița a pus în funcțiune departamentele interioare!

0
158

Începând de astăzi, 18 mai 2021, Organizația PSD Dâmbovița și-a pus în mișcare departamentele interioare ale partidului! Prin această acțiune, Organizația PSD Dâmbovița a înregistrat și o premieră la nivel național, fiind prima care a revenit la acest deziderat mai vechi al partidului, pentru că departamentele au funcționat mulți ani la rând atât la nivel național, cât și la nivel județean. Acestea au fost validate  în cadrul Biroului Permanent Județean care s-a întrunit la început de săptămână.

,,Aseară (n.n. luni, 17 mai 2021), în cadrul Organizației PSD Dâmbovița, a avut loc un Birou Permanent Județean cu multe puncte pe ordinea de zi, foarte importante, în primul rând pentru dâmbovițeni și nu în ultimul rând pentru Organizația PSD Dâmbovița.

În primul rând începând de astăzi (n.n. marți, 18 mai 2021), în cadrul Organizației PSD Dâmbovița, prima organizație din România, am declanșat departamentele interioare din cadrul organizației noastre, departamente care au funcționat mulți ani la rând atât la nivel național, cât și la nivel județean. De astăzi (n.n. de marți, 18 mai 2021) Dâmbovița este prima organizație din România în care aceste departamente sunt funcționale și au fost validate  în Biroul Permanent Județean. Cele mai importante departamente care vor funcționa în cadrul Organizației PSD Dâmbovița sunt următoarele:

*Departamentul pentru justiție și libertăți cetățenești, care va fi coordonat de consilierul județean Vasilescu Liviu;

*Departamentul pentru muncă și echitate socială va fi coordonat de Avanu Cristian;

*Departamentul pentru Educație Națională, coordonat de Gilia Claudia;

*Departamentul pentru cercetare și inovare, coordonat de Vișoianu Corneliu;

*Departamentul pentru Sănătate, coordonat de deputat Carmen Holban;

*Departamentul pentru mediul de afaceri, coordonat de Cătălin Olteanu;

*Departamentul pentru Agricultură, coordonat de Lăscaie Ionuț;

*Departamentul pentru Energie, coordonat de deputat Radu Popa;

*Departamentul pentru Administrație Publică și Dezvoltare Regională, coordonat de Cristea Luciana;

*Departamentul pentru infrastructură și transport, coordonat de Săvoiu Ionuț;

*Departamentul pentru Tineret și Sport, coordonat de Mănescu Claudiu;

*Departamentul pentru societatea digitală, coordonat de Stoica Liviu;

*Departamentul pentru strategie și comunicare publică, coordonat de Cozma Costin.

De astăzi (n.n. marți, 18 mai) aceste departamente se vor întruni și vor constitui birourile departamentelor. Bineînțeles că ne dorim să atragem alături de noi cât mai mulți oameni, nu neapărat membrii de partid. Coordonatorul acestor departamente, care a fost validat în şedința Biroului Permanent Județean, va fi Corneliu Vișoianu, fost secretar de stat în Guvernul României, un om cu experiență’’, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan în cadrul conferinței de presă de azi de la PSD Dâmbovița.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here