Distribuie articolul

Deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga a fost desemnat președintele Grupului de Prietenie cu Portugalia, urmând a activa și în calitate de membru, în grupul parlamentar de prietenie cu Republica Slovenia! Din acest nou rol, Daniel Blaga și-a propus să reprezinte cu cinste comunitățile românești și să fructifice oportunitățile comunitare reale care pot rezulta în urma acestor parteneriate.

,,Ședința plenară a Parlamentului a votat… componența așa numitelor „Grupuri de Prietenie”. Acestea reprezintă punți de legătură între țara noastră și alte state ale lumii și are drept scop crearea unor parteneriate de lungă durată, în diverse domenii de interes social, economic și politic, între România și restul țărilor de pe Glob.

Am avut privilegiul de a fi desemnat președintele Grupului de Prietenie cu Portugalia, urmând a activa de asemenea, în calitate de membru, în grupul parlamentar de prietenie cu Republica Slovenia.

Comunicarea deschisă și cooperarea altruistă dintre țări e importantă, esențială chiar, mai ales în această perioadă plină de provocări, motiv pentru care îmi propun să reprezint cu cinste comunitățile românești din acest nou rol, unul pe care îl consider mult mai mult decât simbolic.

Promit de asemenea să vă țin la curent periodic cu proiectele care se vor desfășura aici și mai ales cu oportunitățile comunitare reale care vor fi rodul acestor parteneriate’’, a punctat deputatul USR PLUS Dâmbovița, Daniel Blaga.

 


Distribuie articolul