Distribuie articolul

Vineri seara au fost făcute primele probe la nocturna stadionului “Eugen Popescu” și a fost aprins unul dintre stâlpii instalației!

Cei 4 stâlpi ai instalației, complet echipați, (din care 3 cu o înălțime de 36 de metri și unul cu înălțimea de 30 de metri, în zona Casei Armatei), sunt ridicați pe poziția finală, însă, în absența încă a unui branșament final la rețeaua de energie electrică, nu au putut fi aprinși concomitent. Chiar și în aceste condiții, efectul a fost spectaculos!

,,Despre celelalte intervenții la stadion pot să spun că se lucrează la fosta tribună 1, iar la tribuna metalică mai sunt câțiva stâlpi care nu sunt ridicați în acest moment. Va fi montată și copertina, acoperișul noii tribune.

Pe zona din față a stadionului se lucrează la stâlpii de susținere, iar intenția noastră este ca în această vară să finalizăm tribuna veche care a rămas în picioare și să determinăm Federația Română să obținem o autorizare provizorie a stadionului astfel încât echipa să poată să joace cât mai rapid aici.

Gazonul este gata, inclusiv instalația de dezghețare, de încălzire… Urmează să achiziționăm și câteva containere unde să aibă loc conferințele de presă. Intenția noastră este să începem să găzduim meciuri cât mai rapid pe acest stadion… Este un efort deosebit pe care îl face administrația locală din Târgoviște pentru construirea acestui stadion’’, a declarat primarul orașului, Cristian Stan.

 


Distribuie articolul