Distribuie articolul

Cea mai mare creșă din municipiul Târgoviște a intrat în faza de recepție, suprafața desfășurată construită a unității antepreșcolare depășind 2000 mp!

Potrivit edilului Târgoviștei, Cristian Stan în cadrul proiectului cu titlul „Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare) modernizare și echipare Creșa nr. 16”, s-a realizat atât reabilitarea totală a corpului existent de clădire, cât și construirea unei extinderi, clădire nouă, formată din două corpuri, cu regim de înălțime P, respectiv P+1 E, beneficiind de acces separat din exterior, vestiare filtru, spațiu de joacă multifuncțional și loc de luat masa, instalație de avertizare în caz de incendiu, monitorizare video, grupuri sanitare și câte două încăperi de dormit.

,,După finalizarea intervențiilor, capacitatea creșei s-a dublat. Valoarea contractului de lucrări este de 5.648.958,11 lei, fără TVA, finanțarea investiției a fost asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar activitatea creșei în noua locație va fi reluată luna viitoare’’, a punctat primarul orașului, Cristian Stan.

 


Distribuie articolul