Distribuie articolul

Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban a salutat inițiativa conducerii CJD de a mulțumi într-un mod inedit, printr-un concert de înaltă ținută, personalului  Spitalului Județean de Urgență Târgoviște pentru efortul făcut de la începutul pandemiei de Covid-19 și până în prezent.

,,Munca medicilor, a tuturor angajaților Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgoviște, precum și a ambulanțierilor nu suportă comparație, iar eforturile pe care le fac de la începutul pandemiei nu pot fi răsplătite niciodată la adevărata lor valoare.

Putem în schimb să le arătăm că suntem alături de ei și altfel, într-un mod inedit. Concertul organizat de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Stefan, în cinstea celor care, în fiecare zi, au grijă de noi și de sănătatea noastră, reprezintă felul nostru de a le spune ,,Vă mulțumim! Sunteți extraordinari prin tot ceea ce faceți!”.

Felicitări organizatorilor, felicitări Orchestrei Simfonice Muntenia pentru concertul dedicat celor aflați în linia întâi a luptei cu pandemia COVID19’’, a transmis parlamentarul Carmen Holban.

 


Distribuie articolul