IPJ Dâmbovița: Peste 200 de polițiști au desfășurat activități de control în zonele de interes!

0
392

Polițiștii continuă acțiunile organizate pentru siguranța comunității . La data de 5 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat să acționeze, în sistem integrat, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu celelalte structuri de la nivel teritorial, pentru a verifica modul în care se respectă normele impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Activitățile desfășurate au vizat, totodată, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale sau a unor infracțiuni și creșterea gradului de siguranță în trafic.

Peste 200 de polițiști au desfășurat activități de control în zonele de interes, fiind organizate 30 de acțiuni punctuale.

În cadrul acțiunilor, au fost legitimate peste 1.900 de persoane, au fost controlate 87 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 144 de mijloace destinate transportului de persoane.

Au fost aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare 2.600 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Recomandăm cetățenilor să respecte în continuare normele de igienă și de conduită sanitară, măsurile de distanțare fizică şi să poarte masca de protecție, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

De asemenea, vă reamintim de linia TELVERDE – 0800800165, la care puteți sesiza abaterile de la normele legale în vigoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here