Distribuie articolul

La sfârșitul acestei săptămâni, în ziua de duminică, 9 mai, chiar de Ziua Europei, la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi va avea loc un eveniment inedit! Este vorba de ceremonialul schimbului de gardă, așa cum se petrecea el în secolul al XVII –lea. Pentru a intra în atmosfera de altădată, turiștii care vor poposi la Palatul Brâncovenesc vor fi primiți de străjeri și domnițe.

,,Duminică, 9 Mai, sărbătorim împreună Ziua Europei! Ansamblul Brâncovenesc de la #Potlogi, bijuterie arhitecturală lăsată moștenire de Constantin Brâncoveanu, va găzdui ceremonialul schimbului de gardă, așa cum se petrecea în secolul al XVII-lea. Străjerii și domnițele vor primi turiștii, dar vor și pune în scenă o zi din viața Palatului Brâncovenesc.

De asemenea, Orchestra Simfonică „Muntenia” va încânta participanții la evenimentele dedicate Zilei Europei cu un recital al celor mai frumoase opere ale clasicilor muzicii simfonice.  Ziua se va încheia cu o surpriză, de data aceasta în #Târgoviște, în Piața Tricolorului!  Pe 9 Mai, vă aștept să sărbătorim împreună Ziua Europei!’’, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan pe pagina sa de socializare.

 


Distribuie articolul