Distribuie articolul

Președintele CJD, Corneliu Ștefan salută revenirea la normalitate, odată cu scăderea drastică a cazurilor de COVID -19, dar și reluarea cursurilor elevilor în format fizic, eveniment care va avea loc mâine, 5 mai 2021!

Potrivit acestuia, situația pozitivă în care ne aflăm, la nivel județean, se datorează în mare parte și cetățenilor județului Dâmbovița care au înțeles cât de importantă este vaccinarea.

,,În ultimele două săptămâni, județul Dâmbovița a înregistrat o rată a cazurilor noi de COVID-19 de 0,81 la 1.000 de locuitori.  Putem spune că, ușor, ușor, facem pași importanți spre o viață normală!

Suntem tot mai aproape de eliminarea restricțiilor, iar acest lucru se datorează celor 70.134 de dâmbovițeni care, până astăzi, au făcut cel puțin prima doză a vaccinului care ne ajută în lupta împotriva COVID-19!

Revenirea la viața de dinainte de pandemie este aproape, mulțumită dâmbovițenilor care au respectat măsurile de prevenire a răspândirii acestui virus, precum și celor care s-au vaccinat!

Datorită lor, mâine, în foarte multe localități dâmbovițene, curțile școlilor vor fi iar pline! Este primul pas spre normalitate!’’, a consemnat președintele CJD, Corneliu Ștefan pe pagina sa de socializare.

 


Distribuie articolul