Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița: La mulți ani tuturor sărbătoriților zilei, iar ziua de Florii să vă găsească sănătoși, alături de cei dragi!

0
330

Parlamentarul social democrat, Carmen Holban  s-a aflat, la acest sfârșit de săptămână, în ziua de Florii, în deja tradiționalul Târg de la Voinești, unde, așa cum spune chiar domnia sa, a avut parte de un strop de normalitate. Cu speranța că într-un viitor cât mai apropiat vom scăpa de măști și de restricții, deputatul Carmen Holban nu i-a uitat nici pe sărbătoriții zilei.

,,O frumoasă zi de sărbătoare, alături de oamenii de pe Valea Dâmboviţei! Târgul de la Voinești, deja o tradiție în județul nostru, a fost astăzi locul unde toți ne-am bucurat de puțină normalitate, atât cât ne permite situația prin care trecem.

Mulțumim pentru primire și sper că anul viitor ne vom putea vedea fără măști și fără restricții. La mulți ani tuturor sărbătoriților zilei, iar ziua de Florii să vă găsească sănătoși, alături de cei dragi!’’, a transmis parlamentarul social democrat, Carmen Holban.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here