Municipiul Târgoviște are buget!

0
219

A fost aprobat bugetul municipiului Târgoviște pe anul 2021! Despre acesta, primarul municipiului  Târgoviște, Cristian Stan a ținut să sublinieze că este ceva mai generos, față de cel din 2020, la capitolul investiții. Potrivit edilului această creștere se datorează proiectelor cu finanțare europeană.

,,Ca și element definitoriu, precizez că, în pofida unor dificultăți financiare fără precedent pe secțiunea de funcționare, capitolul destinat dezvoltării reprezintă 67,41% din total, bugetul aferent investițiilor însumând nu mai puțin de 307.583.000 lei, cu peste 100.000.000 lei mai mare în comparație cu anul precedent. Această creștere se datorează în principal proiectelor cu finanțare europeană, dar și proiectelor realizate în cadrul PNDL sau prin Compania Națională de Investiții.

Sunt derulate proiecte în toate domeniile de infrastructură posibile: în reabilitare stradală, piețe publice, transport public, parcuri, în infrastructura socială, infrastructura sportivă și, foarte important, continuăm cel mai mare program de investiții din istoria municipiului în infrastructura educațională: creșe, grădinițe, școli. În rest, pentru târgovișteni, rămâne cum am stabilit: ne vedem pe teren, pe șantiere, în fiecare cartier!’’, a consemnat edilul Târgoviștei, Cristian Stan pe pagina sa de socializare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here