Distribuie articolul

Final de lucrări și la proiectul cu titlul ,,Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 13, Târgoviște”! Edilul Târgoviștei, Cristian Stan a anunțat că de luni, aceasta se va redeschide, iar prin investiția menționată s-a realizat atât extinderea imobilului existent cu un corp nou, cât și reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) și modernizarea clădirii actuale.

,,De remarcat că imobilul construit are o amprentă la sol de peste 900 mp. și dublează numărul copiilor care vor putea beneficia de serviciile creșei. Totodata, sunt asigurate, la un nivel de calitate de excepție, toate dotările necesare unei unități de învățământ antepreșcolar, din care amintim: pătuțuri și lenjerii unice pentru fiecare copil; instalație de supraveghere video; lift pentru persoane cu dizabilități; mașini de gătit, mașini de spălat, uscătoare de rufe, lăzi frigorifice, roboți de bucătărie; grupuri sanitare separate pentru copii și, respectiv, personal; cabinet medical și echipamente;  instalație de avertizare, alarmare și stingere incendiu;  jucării individuale, măsuțe, scaunele, etc.

Valoarea contractului de execuție de lucrări este de 6.211.927,19 lei (inclusiv TVA), iar finanțarea lucrărilor a fost asigurată din fonduri nerambursabile, prin Programul Național de Dezvoltare Locală’’, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

 


Distribuie articolul