Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița: Reacție în urma desemnării noului ministru al Sănătății!

0
346

Deputatul  PSD Dâmbovița, Carmen Holban a reacționat imediat în urma desemnării noului ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, medic endocrinolog la bază!

Parlamentarul social democrat așteaptă ca noul ministru al Sănătății să ia, în regim de urgență, măsurile care se impun, mai ales în actualul context epidemiologic. În acest sens, Carmen Holban a indicat și câteva propuneri de măsuri pentru limitarea pandemiei de Covid-19.

,,Avem un nou ministru la Sănătate, Ioana Mihăilă, care promite că va lua măsuri în contextul pandemiei.

În opinia noastră, măsurile necesare acum sunt: testare extinsă și anchete epidemiologice pe bune pentru oprirea răspândirii virusului COVID-19; facilitarea accesului la vaccin prin înființarea de micro-centre de vaccinare în toate localitățile, implicarea activă a celor peste 11.000 de medici de familie pentru dublarea capacității de vaccinare; finanțarea urgentă cu suma de minimum 1 miliard lei a cheltuielilor pentru secțiile ATI de unde s-au tăiat masiv bani; achiziția urgentă de medicamente pentru spitalele care nu mai au cu ce să trateze pacienții.

Sper și îmi doresc ca noul ministru să țină cont de aceste propuneri, chiar dacă vin din partea opoziției!’’, a punctat deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here