Târgul săptămânal de la Lungulețu, vizitat de polițiști!

0
451

La data de 18 aprilie a.c., în intervalul orar 07:00-11:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,  alături de jandarmi, pompieri și reprezentanți de la Autoritatatea pentru Protecția Consumatorului și Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Dâmbovița, au organizat o acțiune, în târgul săptămânal din localitatea Lunguletu, pentru a verifica modul în care sunt respectate prevederile impuse în contextul stării de alertă.

Totodată, acțiunea a vizat prevenirea faptelor antisociale și menținerea unui climat de ordine si siguranță publică, fiind angrenați polițiști de la ordine publică, rutieră, investigații criminale și investigarea criminalității economice.

Au fost verificate 27 de societăți comerciale și au fost verificate 68 de persoane. În urma controalelor efectuate, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.540 de lei.

În continuare polițiștii dâmbovițeni sunt angrenați în acțiuni pe raza întregului județ, siguranța cetățenilor fiind prioritatea forțelor de ordine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here