Distribuie articolul

Transparența în digitalizare și  sprijinirea  antreprenoriatului reprezintă una dintre prioritățile echipei de conducere a Consiliului Județean Dâmbovița! Prin digitalizarea administrației județene, dar și a autorităților publice locale se dorește  simplificarea interacțiunii dintre instituții și cetățeni.

,,Dezvoltarea și sprijinirea mediului de afaceri dâmbovițean reprezintă o muncă de echipă, iar pentru acest lucru este nevoie de implicarea tuturor. Alături de partenerii privați, vom găsi cele mai bune soluții, astfel încât să avem parte de o dezvoltare sănătoasă a economiei dâmbovițene.

Parcul Industrial IT de la Priboiu, pe care intenționăm să îl înființăm, poate deveni generator de venituri pentru județul nostru, dar și un important pol al industriei software din regiunea Sud Muntenia.

Prin digitalizarea administrației județene și a autorităților publice locale va fi simplificată interacțiunea dintre instituții și cetățeni. Nu se vor mai pierde ore întregi în fața ghișeelor pentru obținerea unui document, cererile vor fi trimise de acasă, în format electronic, iar răspunsul va fi furnizat în același mod.

Vom sprijini mediul de business dâmbovițean, iar prin agrearea unor măsuri comune, companiile locale vor fi ajutate astfel încât să devină mult mai competitive în raport cu concurența regională și națională’’, a punctat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 


Distribuie articolul