Distribuie articolul

Social democrații pregătesc o  nouă moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu! Purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, Costin Cozma a declarat că detaliile referitoare la acest demers urmează să se stabilească în câteva zile.

,,În momentul de față, în Biroul Permanent Național se discută legat de depunerea unei moțiuni simple în ceea ce îl privește pe ministrul Vlad Voiculescu. Acest lucru se va întâmpla în câteva zile. Cred că este momentul oportun atât pentru Partidul Național Liberal, cât și pentru UDMR să demonstreze că au ajuns în Parlament pentru oameni.

Și ar trebui, ca atunci când va ajunge această moțiune simplă în Parlament, să voteze împotriva ministrului Vlad Voiculescu și în același timp să tragă și un semnal de alarmă care să fie auzit și de președintele Klaus Iohannis și să vedem, la data votării, ce va spune și domnul președinte, după ce această moțiune simplă va trece, sperăm noi”, a anunțat Costin Cozma, purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița la conferința de presă de la începutul acestei săptămâni.

 

 


Distribuie articolul