Președintele CJD, Corneliu Ștefan: ,,Noi jucăm în echipa județului Dâmbovița, iar coechipierii noștri sunt toți locuitorii acestuia’’

0
203

Alături de echipa de conducere a Primăriei Municipiului Târgoviște, președintele CJD, Corneliu Ștefan a vizitat în cursul acestei săptămâni șantierul viitorului drum pe 4 benzi care va face legătura dintre B-ul I.C. Brătianu și zona Mall de la fosta UM Gară!

Șeful județului a ținut să sublinieze că, la următoarea ședință a Consiliului Județean Dâmboviţa, va repropune asigurarea banilor necesari pentru finalizarea Lotului I al centurii municipiului Târgoviște.

,,Noi ne vedem de treabă! Alături de primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, am vizitat lucrările de pe strada Neagoe Basarab. Aici, municipalitatea târgovișteană extinde la 4 benzi drumul de legătură dintre l.C. Brătianu și zona Mall.

Această arteră va decongestiona și traficul din Aleea Trandafirilor, pentru că se va crea încă o ieșire din cartier către acest tronson rutier. De asemenea, în zona Mall se va putea ajunge pe bicicletă, mai ales că, pe terasamentul fostei căi ferate, a fost prevăzută o pistă în acest sens.

Se vor mai crea locuri de parcare, spații verzi și un părculeț. La următoarea ședință a Consiliului Județean Dâmboviţa voi repropune asigurarea banilor pentru finalizarea Lotului I al centurii municipiului Târgoviște. Asta ca să știți că noi jucăm în echipa județului Dâmbovița, iar coechipierii noștri sunt toți locuitorii acestuia’’, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here