Distribuie articolul

Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban a transmis astăzi, de Ziua Mondială a Sănătății, un mesaj de suflet tuturor celor care lucrează în sistemul sanitar, dar și celor care beneficiază de serviciile medicale.  De asemenea, Carmen Holban nu  i-a uitat nici pe cei care ,,creează oportunități de atragere și angajare de noi cadre medicale’’. Parlamentarul social democrat le-a transmis tuturor că… ,,SĂNĂTATEA nu trebuie neglijată’’.

,,Ne aflăm, poate, într-una dintre cele mai dificile perioade pe care un om o poate trăi într-o viață! Pandemia SARS-cov-2 ne-a dat peste cap viața, proiectele de viitor, modul în care trăim și cum relaționăm cu cei din jurul nostru.

Astăzi, de Ziua Mondială a Sănătății, realizăm mai mult ca niciodată cât de mult contează să avem grijă de noi și cât de importanți sunt cei care se ocupă de sănătatea noastră. Când vorbim de sănătate, toți suntem egali!

Principala noastă datorie este aceea de a elimina inechitățile în ceea ce privește accesul la un sistem de sănătate modern și eficient, să garantăm, prin tot ceea ce facem, că oamenii vor găsi în spitalele și clinicile noastre cele mai bune condiții de tratament și investigații medicale.

De Ziua Mondială a Sănătății se cuvine să le mulțumim tuturor celor care se dedică sănătății noastre! De asemenea, suntem alături de cei care creează oportunități de atragere și angajare de noi cadre medicale.

Cel mai recent exemplu este ziua de ieri, când Consiliul Județean Dâmbovița a scos la concurs 22 de posturi pentru medici specialiști, posturi atât de necesare Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

Închei prin a vă ura tuturor multă sănătate! Și nu uitați: deși avem tendința să apreciem un lucru doar când îl pierdem, SĂNĂTATEA nu trebuie neglijată’’, a menționat deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

 


Distribuie articolul