Consilierii județeni ai PNL și PRO România au respins cofinanțarea de 38% pentru Centura Ocolitoare a Târgoviștei! Edilul orașului, consternat de atitudinea aleșilor județeni!

0
495

Finalizarea Centurii Ocolitoare a Municipiului Târgoviște a ajuns la mâna consilierilor județeni ai PNL și  PRO România, care se pare că fac tot ce pot pentru a  pune ,,bețe în roate’’ acestei investiții care se află într-un stadiu avansat de execuție!

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan și-a arătat  indignarea, pe pagina sa de socializare, față de atitudinea aleșilor județeni în cauză pe care i-a acuzat că fac ,,opoziție de dragul opoziției’’ și nicidecum în interesul cetățenilor.

,,Niciodată n-am înțeles de ce trebuie să fie un mod de a face politică „opoziția de dragul opoziției”. Dacă a te opune înseamnă să faci un rău comunității, de ce să faci asta?

Astăzi, în ședința Consiliului Județean, consilierii PNL și PRO ROMÂNIA au votat împotriva unui proiect de hotărâre prin care Consiliul Județean susținea cu o cotă de 38% cofinanțarea unuia dintre cele 5 loturi de reabilitare a centurii municipiului Târgoviște.

Era un sprijin care ne-ar fi fost esențial, în condițiile în care avem un stadiu fizic al execuției de aproximativ 95%, iar centura arată, după mulți ani și multe promisiuni, așa cum ar trebui.

Refuz să accept lamentările și justificările celor care au votat împotriva acestui sprijin, cu atât mai mult cu cât unii dintre ei cunosc foarte bine istoricul acestui proiect și de unde l-am preluat când am ajuns la Primărie.

Dacă nu l-am fi continuat pe bugetul nostru, ar fi fost o investiție ratată. În cazul lor, nu poate fi vorba decât de rea-credință. În cazul altora, de ignoranță. La fel de rău pentru târgovișteni.

P.S: nu am cuvinte despre consilierii PNL; nu era suficient că guvernul lor a uitat, de un an și jumătate, că există și Târgoviște pe harta României, nu era suficient că guvernul lor nu ne-a dat NICIUN leu la rectificările bugetare. Era nevoie și de gestul ăsta de dispreț, la care să contribuie și ei.

Sper ca măcar la următoarea ședință de Consiliul Județean interesul cetățeanului să primeze, și nu interesele politice josnice’’, a menționat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here