Distribuie articolul

La mulți ani Poliției Române! La mulți ani poliţiștilor din Dâmbovița! Astăzi, 25 martie, sub semnul Bunei Vestiri, aniversăm 199 de ani de când domnitorul muntean Grigore Dimitrie Ghica înmâna marelui agă Mihăiţă Filipescu primul steag al instituției, ce purta pe atunci denumirea de Agie, moment istoric considerat ziua de naștere a Poliției ca instituție modernă, aflată în slujba legii.

Este o zi specială pentru polițiștii care cu devotament, profesionalism și onoare, zi de zi, își îndeplinesc atribuțiile și vin în sprijinul cetățenilor pentru siguranța acestora.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, această zi a fost marcată prin avansarea în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim, a unui număr de 15 polițiști, respectiv 3 ofițeri de poliție și 12 agenți de poliție. Alți 108 polițiști, dintre care 79 de agenți și 29 de ofițeri de poliție, au fost avansați la termen.

De asemenea, prin dispoziția Șefului Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alte 21 de cadre au fost recompensate cu _mulțumiri scrise_ pentru rezultatele deosebite obținute în activitate.

Cu acest prilej, conducerea Inspectoratului urează întregului personal din cadrul Poliției Dâmbovițene multă sănătate, putere de muncă și realizări profesionale.

 

Le mulțumim cetăţenilor pentru încrederea acordată, care în același timp ne onorează şi ne obligă să găsim cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor comunității.

 

 


Distribuie articolul