Târgoviște: Școala Gimnazială ,, Matei Basarab’’… în curs de reabilitare și moderizare cu fonduri europene!

0
186

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgoviște a  prezentat stadiul proiectului de extindere, reabilitare, modernizare si echipare a ŞCOLII GIMNAZIALE “MATEI BASARAB”, proiect în cadrul căruia, valoarea finanțării europene accesate de către administrația locală târgovișteană este de 22.223.977,79 lei. În momentul de față , stadiul fizic de realizare a investiției este  de 70%.

,,În baza celei mai mari investiții pe fonduri europene care a vizat vreodată o unitate de învățământ din Târgoviște, școala este reabilitată în întregime, va beneficia de o sală de sport, de laboratoare noi și de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern, urmând a se bucura și de dotări didactice, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou.

Totodată, școala va dispune și de un sistem de panouri solare și fotovoltaice de natură să confere independență energetică unității de învățământ. Termenul de execuție expiră în luna noiembrie, însă facem toate eforturile pentru ca lucrările să fie finalizate până la începutul anului școlar viitor’’, a declarat edilul orașului, Cristian Stan, la conferința de presă din teren.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here