Distribuie articolul

,,Ziua internațională a pădurilor’’ a fost marcată de președintele PSD, Marcel Ciolacu și de  secretarul general al partidului, Paul Stănescu prin plantarea de puieți de stejar și frasin în județul Dâmbovița, mai exact în localitatea I.L. Caragiale! La acțiunea de plantare a participat și conducerea PSD Dâmbovița, respectiv președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan și secretarul executiv Cristian Stan, dar și parlamentarii PSD Dâmbovița, Ioan Vulpescu, Carmen Holban, Radu Popa și  Marian Țachianu.

,,Poate una dintre cele mai prețioase averi pe care România le are este pădurea! Astăzi, în Dâmbovița, alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general, Paul Stănescu, președintele executiv al PSD Dâmbovița, Titus Corlățean, secretarul executiv al organizației județene, Daniel Cristian Stan și parlamentarii PSD Dâmbovița, am vrut să dăm un exemplu și să reamintim tuturor cât de important este pentru toți să creștem suprafețele împădurite atât în Dâmbovița, cât și în întreaga țară.

Este datoria noastră, a tuturor, să facem tot ceea ce ține de noi să protejăm fiecare colț de pădure. De asemenea, trebuie creat și cadrul legal care trebuie să pună punct, în cel mai scurt timp, tăierilor ilegale. Sunt convins că prin inițiativele parlamentarilor PSD, DNA-ul pădurilor, interzicerea exportului de bușteni, dar și prin acțiuni precum cea de astăzi, plantarea a peste 200 de puieți, am făcut pași înainte pentru conservarea acestui bun pe care îl vom lăsa moștenire copiilor noștri’’, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

 


Distribuie articolul