Distribuie articolul

A fost turnat primul strat de asfalt pe pasajul rutier de la Petru Cercel, iar în zilele următoare se vor mai turna încă două straturi, bineînțeles dacă și condițiile meteo vor permite acest lucru! Echipa de conducere a Primăriei Târgoviște a inspectat astăzi lucrările de la pasajul rutier Petru Cercel, parte integrantă din Centura Ocolitoare a Târgoviștei. Primarul orașului, Cristian Stan a declarat că odată cu terminarea acestei investiții și proiectul privind centura ocolitoare a municipiului Târgoviște se apropie cu pași repezi de finalizare. 60 de zile este termenul maxim înaintat de edil pentru finalizarea centurii orașului

,,Ne aflăm pe pasajul de pe strada Petru Cercel, aici unde sunt pe final lucrările de reabilitare al celor două sensuri de mers de pe acest pasaj rutier. Suntem imediat după turnarea primului strat de asfalt, mai urmează încă două straturi de asfalt, așteptăm o temperatură de aproximativ 15 grade pentru a putea să finalizăm și acest sens, după aceea se fac rosturile aici, apoi se trece circulația pe acest sens și se vor face rosturile și pe celălalt sens, acolo mai sunt de făcut doar rosturile.

Cu această investiție, cu aceste lucrări, putem spune că proiectul privind centura municipiului Târgoviște se apropie de finalizare. Discutăm despre aproximativ 220.000 de metri pătrați de străzi și trotuare reabilitate, de 15, 4 km de străzi, ca lungime, reabilitate, discutăm despre patru stații de pompare, de două poduri făcute de la zero și de încă patru poduri reabilitate pentru unul dintre cele mai importante proiecte de reabilitare și modernizare a infrastructurii din municipiul Târgoviște.

Dacă vremea ne permite, undeva între 45 și 60 de zile vor fi finalizate lucrările pentru acest proiect, care îmbunătățește radical condițiile de trafic în municipiul Târgoviște. În colaborare cu Consiliul Județean Dâmbovița, așteptăm și debutul pe ceea ce înseamnă proiectul de inel numărul doi de centură al municipiului Târgoviște. Și aici Consiliul Județean a avut o implicare serioasă și așteptăm un sprijin pe bugetul Consiliului Județean, pe anul acesta, astfel încât să putem închide cu succes acest proiect, un proiect foarte-foarte important pentru municipiul Târgoviște.

În cadrul acestui proiect s-au mai realizat 14 km pentru conducta de canalizare. Schimbările se văd, arată foarte bine, iar când va fi finalizat proiectul, acesta va arăta și mai bine. Municipiul Târgoviște nu a avut niciodată o centură la aceste standarde” , a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan la conferința de presă din teren.

 


Distribuie articolul