Distribuie articolul

Social democrații dâmbovițeni, prin vocea purtătorului de cuvânt Costin Cozma, au reacționat astăzi, în cadrul conferinței de presă de la PSD Dâmbovița, față de politizarea funcțiilor publice de prefect și subprefect, acțiune pusă la cale de actuala coaliție de guvernare!  Mai spune purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița că ,,meritocrația și depolitizarea promise de USR’’ s-au transformat în ,,clientelism și politizare cât cuprinde’’.

,,Prefecții și subprefecții nu mai sunt înalți funcționari publici, profesioniști ai statului care să-și facă datoria indiferent de guvernare, ci vor fi numiți politic. Guvernul Cîțu a schimbat prin ordonanță de urgență Codul Administrativ, pentru a face loc politrucilor săi.

Este mai mult decât o țeapă, este o sfidare nerușinată la adresa naivilor care au luat aburelile electorale ale Dreptei drept angajamente de oameni serioși.  În loc de meritocrația și depolitizarea promise de USR, guvernul Cîțu livrează total opusul, clientelism și politizare cât cuprinde.

Masca moralilor și imaculaților, a oamenilor nou veniți în politică, din USR-PLUS, se face fărâme și lasă să se vadă chipul hidos al parveniților avizi după funcție și putere, al mincinoșilor patologici, al ipocriților.

Coaliția Țeparilor se luptă isteric pentru bani și influență, negociază ca la talcioc în afara oricărui control democratic, scoate la mezat statul român și, expresie supremă a ,,competenței”, a ajuns să tragă la sorți funcții publice.

Si-n tot acest timp bugetul de stat și cel al asigurărilor sociale pentru 2021 tot întârzie, pandemia bântuie în continuare, vaccinarea e brambureală totală, prețurile cresc. Asta e România normală a dreptei’’, a punctat Costin Cozma, purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița.

 


Distribuie articolul