Problemele pensionarilor, în atenția președintelui CJD, Corneliu Ștefan!

0
119

Președintele CJD, Corneliu Ștefan s-a întâlnit în cursul acestei săptămâni cu reprezentanții organizațiilor și asociațiilor de pensionari care fac parte din Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița!  Problemele principale  ridicate de seniorii  județului au fost neaplicarea legii de creștere a punctului de pensie cu 40% și lipsa dozelor de vaccin anti-COVID 19.

,,Am participat la o întâlnire cu reprezentanții asociațiilor seniorilor dâmbovițeni.  Situația pensionarilor este în atenția mea, chiar dacă instituția pe care o conduc nu poate influența cea mai arzătoare problemă a acestora: majorarea pensiilor. I-am asigurat că administrația județului Dâmbovița va acorda tot sprijinul posibil pentru ca centrele de vaccinare la care aceștia vor apela să funcționeze la capacitatea cerută.

În ceea ce privește spitalele dâmbovițene aflate sub administrarea Consiliului Județean, acestea vor beneficia, în continuare, de finanțările necesare, astfel încât pensionarii din județul nostru să beneficieze de cele mai bune condiții de tratament și efectuare a analizelor medicale’’, a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan pe pagina sa de socializare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here