DSP Dâmbovița: Acţiuni de vaccinare a beneficiarilor şi a personalului din cele 34 de centre rezidenţiale pentru persoane vârstnice şi copii.

0
255

În cadrul campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus, în intervalul 15-17   ianuarie 2021, D.S.P. Dâmboviţa a întreprins o serie de acţiuni de vaccinare a beneficiarilor şi a personalului din cele 34 de centre rezidenţiale pentru persoane vârstnice şi copii.

Activitatea de imunizare s-a realizat cu ajutorul echipelor mobile de vaccinare constituite din:personalul medical al D.S.P.Dâmboviţa, personalul medical al centrelor de asistenţă medico-socială, personalul medical al centrelor de vaccinare din oraşele Moreni,Găeşti, Pucioasa şi din cel al Direcţiilor de Asistenţă Socială din Primaria Târgovişte, Primaria Oraşului Pucioasa şi Primăria Oraşului Găeşti.

Această acţiune a dus la vaccinarea a 849 de persoane,fără să fie raportate reacţii adverse post-vaccinale indezirabile. De la debutul campaniei, în judeţul Dâmboviţa au fost vaccinate în total 4028 de persoane, iar în săptămâna 18-24 ianuarie 2021, au fost programate pentru vaccinare un număr de 4362 de persoane eligibile.

Reamintim populaţiei că modalităţile de programare pentru vaccinare ale categoriilor incluse în această etapă,  sunt:

-1. Persoanele cu vârsta de 65 de ani şi peste, precum şi persoanele adulte sub vârsta de  65 de ani cu afecţiuni cronice – prin intermediul medicului de familie, individual accesând site-ul https//programare vaccinare-covid.gov.ro, prin call-center la numărul 021414 44 45, prin structurile de asistenţă socială de la nivelulunităţilor administrativ-teritoriale.

-2. Lucrătorii care desfaşoară activităţi în domenii cheie, esenţiale- prin intermediul angajatorului, on-line pe site-ul https//programarevaccinare-covid.gov.ro.

Subliniem faptul că vaccinarea este sigură, voluntară şi gratuită!

 

 

DIRECTOR EXECUTIV,                                                                 COMP. RELAŢII PUBLICE,

Dr. Sorin STOICA                                                                                Cons. Marinela POPA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here