Mesajul primarului Cristian Stan pentru târgovișteni: ,,Sărbători fericite… cu sănătate”

0
389

,,Un an cu multe provocări, un an foarte dificil… cu multe evenimente’’! Așa a caracterizat edilul Târgoviștei, Cristian Daniel Stan anul 2020, anul pe care îl vom lăsa în urmă în foarte scurt timp și de care mulți dintre noi ne vom aduce aminte, peste ani, ca fiind anul pandemiei de coronavirus ,,în care am văzut că sănătatea este bunul cel mai de preţ de care ne putem bucura’’.

,,Aş dori să le mulţumesc târgoviştenilor pentru încredere, să le mulţumesc târgoviştenilor pentru faptul că au fost alături de noi şi pentru faptul că au crezut în proiectul pe care noi l-am prezentat. Pentru anul viitor, cred că cel mai important lucru din viaţa unui om este sănătatea.

Cu atât mai mult, în acest an am văzut că sănătatea este bunul cel mai de preţ de care ne putem bucura, aşa că vreau să le urez târgoviştenilor, dar şi dâmboviţenilor în numele meu personal, în numele echipei de la Primăria Municipiului Târgovişte, în numele administraţiei locale târgoviştene să aibă parte de sănătate, iar la anul să ne putem întâlni, să putem să vorbim, să putem să avem aceste conferinţe de presă fără aceste măşti care au ajuns să facă parte din viaţa noastră.

A fost un an în care am văzut cu toţii ce înseamnă stare de urgenţă, din păcate, am învăţat cu toţii ce înseamnă stare de alertă, am văzut cu toţii cum se manifestă această pandemie care sper să se termine cât mai curând. În concluzie, sărbători fericite… cu sănătate”, a fost declarat Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgovişte, la ultima conferință de presă din acest an susținută la Primăria Târgoviște.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here