Distribuie articolul

Proiectul intitulat ,,Reabilitare si Modernizare Piața Revoluției, Municipiul Târgoviște”, la care se lucrează de zor  în momentul de față  va transforma total întreaga zonă pietonală care pornește de pe Bulevardul Libertății, prin fața fostei cofetării ,,Casata”, către Primaria Târgoviște, precum și trotuarul din fața blocurilor C, până la sediul ITM Dambovița.

Conducerea Primăriei Târgoviște a inspectat șantierul acestei investiții care se întinde pe o suprafață de 5000 mp și care va fi gata în primăvara anului viitor. În linii mari, investiția în cauză presupune lucrări de desfacere integrală a pavimentului existent și de realizare a unui pavaj nou, diferențiat, în funcție de specificul suprafeței, se va instala mobilier urban modern (bănci cu copertină, rastel pentru biciclete, zonă de relaxare pentru grupuri, coșuri de gunoi selectiv, fântâni de băut apa), iluminatul exterior urmând a fi inclusiv încastrat în pavaj și se vor crea spații verzi consistente, care sunt deja conturate.

,,În Piața Revoluției din municipiul Târgoviște, administrația publică locală târgovișteană implementează o investiție de reabilitare a acestei piețe. În ultimul timp, la acest obiectiv au avut loc modificări substanțiale, lucrurile arată cu totul și cu totul diferit acum. Investiția vizează o suprafață de peste 5000 de metri pătrați.

De asemenea, a fost reabilitat și trotuarul către Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița. Este o investiție de natură să închidă seria de proiecte pe care administrația târgovișteană le implementează pe ceea ce înseamnă zona centrală a municipiului Târgoviște. A fost reabilitată Piața Tricolorului, se lucrează la Parcul Mitropoliei, iar aici, undeva la începutul anului viitor, cred că prin primăvară vom avea o zonă publică foarte-foarte frumoasă.

Au fost lucrări de înlocuire a pavimentului, iluminatul public este reabilitat complet, spațiul verde este refăcut. Urmează și alte elemente de mobilier urban, va fi o zonă de promenadă foarte frumoasă’’, a declarat edilul orașului, Cristian Stan în cadrul conferinței de presă din teren.

 

 

 

 


Distribuie articolul