Târgoviște: Creșa nr. 16… pe ultima sută de metri!

0
226

În curând, mai exact prin luna martie 2021, Creșa nr. 16  din municipiul Târgoviște va fi dată în funcțiune și va fi pusă la dispoziția celor mai mici locuitori ai orașului. După ce a fost extinsă, reabilitată, modernizată și echipată corespunzător, capacitatea Creșei nr. 16 practic  se va dubla! Sursa de finanțare a investiției este  Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

,,O altă investiție importantă pentru comunitatea locală târgovișteană se îndreaptă cu pași repezi către final! Astfel, în cadrul proiectului cu titlul „Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare) modernizare și echipare Creșa nr. 16”, se realizează atât reabilitarea totală a corpului existent de clădire, cât și construirea unei extinderi, clădire nouă, formată din două corpuri, cu regim de înălţime P, respectiv P+1 E, beneficiind de acces separat din exterior, vestiare filtru, spaţiu de joacă multifuncţional şi loc de luat masa, grupuri sanitare si câte două încăperi de dormit.

La acest moment, se lucrează la instalația termică, la instalația electrică, la montajul tavanelor casetate, etc. După finalizarea intervențiilor, în luna martie a anului viitor, capacitatea creșei se va dubla. Valoarea contractului de lucrări este de 5.186.220,17 lei, cu TVA, iar finanțarea investiției este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală’’, a precizat edilul Târgoviștei, Cristian Stan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here