CJD și CCIA Dâmbovița au semnat un protocol de colaborare pentru susținerea mediului de afaceri

0
313

Un mediu de afaceri stabil, bazat pe transparență și o agendă comună, în sprijinul dâmbovițenilor. Acesta este obiectivul Protocolului de colaborare semnat astăzi, 25 noiembrie 2020, de președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Corneliu Ștefan, și președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița (CCIA), Valentin Calcan, în prezența senatorului Titus Corlățean, vicepreședinte al Senatului României, și a vicepreședintelui CJD, Luciana Cristea.

Documentul propune o serie de acțiuni, menite să ofere predictibilitate mediului de afaceri județean, prin consultare deschisă, prin realizarea schimbului de informații, a promovării serviciilor oferite și a stabilirii unei agende comune de activități, în beneficiul comunității de afaceri și al cetățenilor județului. De asemenea, acordul prevede consultarea și cooperarea interinstituțională, cu privire la reprezentarea și promovarea județului Dâmbovița pe plan național și internațional, în cadrul evenimentelor și misiunilor economice.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, consideră că protocolul de colaborare interinstituțională semnat astăzi consolidează, pentru următorii ani, relațiile de cooperare dintre autoritatea județeană și mediul de afaceri dâmbovițean. „Suntem astăzi martorii unui prim pas, în direcția consultării mediului de afaceri privind strategia de dezvoltare a județului Dâmbovița. Împreună cu domnul președinte Valentin Calcan vom veni cu idei și soluții către mediul de afaceri dâmbovițean. Vom gândi o strategie coerentă de dezvoltare, dedicată susținerii și consolidării mediului de afaceri pe termen mediu și lung”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

La rândul său și Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița și-a exprimat punctul de vedere cu privire la acest pas important făcut de cele două instituții. „Sunt bucuros că putem avea acest cadru instituțional de colaborare între autoritatea județeană și mediul de afaceri dâmbovițean pentru următoarea perioadă. Îl felicit pe domnul președinte Corneliu Ștefan pentru deschiderea pe care a arătat-o și sunt optimist că vom avea un dialog constructiv și transparent”, a precizat Valentin Calcan.

 În cadrul întâlnirii, președintele CCIA Dâmbovița, Valentin Calcan, i-a oferit președintelui CJD, Corneliu Ștefan, o diplomă de excelență cu prilejul ediției a 27-a a Topului Firmelor din județul Dâmbovița, dar și o plachetă aniversară, cu imagini reprezentative pentru județul Dâmbovița.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here