,,Topul Firmelor 2020’’ din județul Dâmbovița… în mediul online

0
370

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița celebrează performanțele mediului de afaceri, în cadrul Galei Topul Firmelor din județul Dâmbovița, ediția a XXVII – a.  Această ediție marchează și împlinirea a 30 de ani de la reînființarea în sprijinul comunității de afaceri dâmbovițene, ani în care, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a devenit un Club de Afaceri, susținând și reprezentând interesele, atât ale membrilor săi, cât și ale întregii comunități de business.

Clasamentul Topul Firmelor din județul Dâmbovița este realizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a utilizării capitalului angajat. Topul este construit pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării.

Filmul Galei ,, Topul Firmelor din județul Dâmbovița 2020’’ poate fi urmărit joi, 26 noiembrie 2020, ora 11.00 pe următoarele platforme: www.cciadb.ro; www.facebook.com; www.youtube.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here