Distribuie articolul

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, s-a întâlnit astăzi, 16 noiembrie 2020, la sediul forului administrativ județean, cu președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan, pentru a stabili o strategie comună de dezvoltare a mediului de afaceri dâmbovițean, dar și a liniilor de acțiune pentru susținerea viitoarei stațiuni de interes național Padina – Peștera.

Pornind de la potențialul economic al județului nostru, a fost abordată tema domeniilor care pot prezenta interes pentru posibilii investitori. În zilele următoare, șefii celor două instituții vor semna un acord de parteneriat în vederea implementării de proiecte care să aibă drept scop încurajarea progresului economic, îmbunătățirea climatului economic al județului nostru, premise care să poată asigura predictibilitate și stabilitate economică.

Președintele Corneliu Ștefan a declarat că va avea o permanentă consultare, în baza principiului transparenței, cu reprezentanții tuturor factorilor implicați în dezvoltarea Județului Dâmbovița. Acordul de coperare interinstituțională va consolida și extinde relațiile de colaborare între administrația publică județeană, mediul de afaceri și mediul academic, prezent în județul nostru prin Universitatea Valahia din Târgoviște.

 

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

 


Distribuie articolul