, Image: 511661100, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Sergey Drozd / Alamy / Alamy / Profimedia
Distribuie articolul

Situația de astăzi, din județul Dâmbovița, este următoarea:

 

  • Persoane testate, de la începutul pandemiei: 25.920
  • Persoane confirmate cu COVID-19: 8.932 (196 persoane astăzi)
  • Persoane vindecate, în total: 6.716
  • Persoane decedate de la debutul pandemiei: 268
  • Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 2.093
  • Persoane aflate în carantină instituționalizată: 3
  • Persoane aflate în izolare la domiciliu : 1.484
  • Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital): 290

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, desfășoară acțiuni atât pentru informarea cetățenilor cu privire la importanța respectării regulilor cât și pentru verificarea modului în care se respect măsurile impuse în contextul stării de alertă.            Jandarmii dâmbovițeni au executat misiuni de patrulare și au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1700 lei.

Echipajele ISU “Basarab l” Dâmbovița și cele ale Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița sunt solicitate în continuare pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu Covid-19 la unitățile spitalicești precum și pentru prelevarea de probe biologice la domiciliu, în conformitate cu legislația în vigoare.

Au fostexecutate 7 misiuni de către personalul ISU “Basarab I” Dâmbovița pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din județ, 9 misiuni de decontaminare a tehnicii și 14 misiuni associate contextului actual. De asemenea, personalul SAJ Dâmbovița a desfășurat 28  de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din judet și 45 de misiuni privind recoltarea/transportul de probe biologice.

Vă informăm că astăzi a fost aprobată și publicată pe site-ul Instituției Prefectului – județul Dâmbovița, la secțiunea Situații de Urgență, hotărârea CJSU Dâmbovița nr. 93 prin care au fost constatate ratele de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile în județul Dâmbovița.

Vă rugăm să respectați, în continuare, cu strictețe  și responsabilitate măsurile de protecție sanitară și de distanțare socială!

 

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

 


Distribuie articolul