Dâmbovița (4 noiembrie 2020): Un nou record de infectări cu Covid -19 (198 de persoane), 10 decese, 1754 de persoane în carantină la domiciliu

0
268

Alarmant! În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 8.651 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV – 2 (COVID -19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.  Situația de astăzi, din județul Dâmbovița, este următoarea:

 

  • Persoane testate, de la începutul pandemiei: 22.712
  • Persoane confirmate cu COVID-19: 7.072 (198 persoane astăzi)
  • Persoane vindecate, în total: 5.418
  • Persoane decedate de la debutul pandemiei: 236 (ultimele 10 decese : 5 bărbați cu vârste cuprinse între 58 și 70 de ani, și 5 femei cu vârste cuprinse între 52 și 88 de ani)
  • Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 1.754
  • Persoane aflate în carantină instituționalizată: 2
  • Persoane aflate în izolare la domiciliu : 1177
  • Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital) : 274

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, desfășoară acțiuni atât pentru informarea cetățenilor cu privire la importanța respectării regulilor cât și pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse în contextul stării de alertă.

Echipajele ISU “Basarab l” Dâmbovița și cele ale Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița sunt solicitate în continuare pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu Covid-19 la unitățile spitalicești precum și pentru prelevarea de probe biologice la domiciliu, în conformitate cu legislația în vigoare.

Au fost executate 12 misiuni de către personalul ISU “Basarab I” Dâmbovița pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din județ, 10 misiuni de decontaminare a tehnicii și alte 7 misiuni asociate contextului actual. De asemenea, personalul SAJ Dâmbovița a desfășurat 48 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din judet și 34 de misiuni privind recoltarea/transportul de probe biologice. Cetățenii județului Dâmbovița sunt rugați să respecte în continuare, cu strictețe și responsabilitate, măsurile de protecție sanitară și de distanțare socială!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here