PRO România Dâmbovița:,,Suntem în criză și avem nevoie de un Parlament și un Guvern care să vină cu soluții anti-criză’’

0
167

Senatorul PRO România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu,candidat pentru un mandat de deputat la alegerile din 6 decembrie a declarat, la începutul acestei săptămâni, în cadrul unei conferințe de presă online, că PRO ROMÂNIA va avea o propunere de prim-ministru și un program de guvernare pentru combaterea crizei! De asemenea, acesta susține că România are nevoie de un guvern de profesioniști, cu o susținere largă la nivel parlamentar, în condițiile în care ne așteaptă o situație economică și socială extrem de dificilă.

„Suntem în criză și avem nevoie de un Parlament și un Guvern care să vină cu soluții anti-criză… Credem că Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu sunt doi oameni politici cu experiența guvernării, în mandatul cărora România a înregistrat creștere economică, românii au simțit majorări salariale și de pensii, scăderi de taxe și impozite. De altfel, Codul Fiscal adoptat de Guvernul Victor Ponta în 2014 s-a dovedit a fi cel mai liberal Cod, care a permis dezvoltarea afacerilor și o creștere economică foarte bună.

Vom continua să facem opoziție actualei guvernări. PRO ROMÂNIA este singurul partid de opoziție astăzi, atitudine pe care ne-am manifestat-o constant din luna martie până în ziua de azi.PRO ROMÂNIA va avea o propunere de prim-ministru și un program de guvernare pentru combaterea crizei. Cele două chestiuni vor fi stabilite la Congresul de fuziune din data de 8 noiembrie. Eu cred că Victor Ponta este propunerea cea mai nimerită pentru funcția de Prim-ministru al României. Are experiența guvernării, rezultate foarte bune la guvernare și capacitatea de a trece România printr-o criză economică fără precedent.

Am să insist de fiecare dată pe ideea de criză economică, pentru că, din păcate, partidele mari ocolesc subiectul. Faptul că Guvernul Orban nu vine cu proiectul de buget ne arată că vor să ocolească acest subiect, care este de natură să ne arate ce se va întâmpla anul viitor. Prin proiectul de buget, Guvernul ar trebui să spună dacă se menține personalul din sectorul bugetar sau vom avea restrângeri de personal, dacă vor putea fi plătite salariile, dacă vor putea fi plătite pensiile”, a declarat senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu, candidat pentru un mandat de deputat la alegerile din 6 decembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here