Distribuie articolul

Se lucrează în ritm alert la modernizarea Parcului Mitropoliei și la restaurarea ruinelor vechii Mitropolii, proiect care va fi finalizat  în primăvara anului viitor! Proiectul cuprinde atât restaurarea ruinelor vechii Mitropolii, dar și amenajarea aleilor de acces, reabilitarea și modernizarea locului de joacă, a zonei de promenadă, extinderea zonele verzi, reconstrucția fântânilor arteziene. Valoarea totală a proiectului este de 6,7 milioane lei, iar banii provin exclusiv din bugetul local al municipiului.

„În Parcul Mitropoliei din municipiul Târgoviște administrația locală târgovișteană are în desfășurare un proiect de reabilitare a acestei zone, un proiect foarte complex, un proiect de natură să schimbe radical Parcul Mitropoliei. Sunt intervenții ample, intervenții care vizează pe deoparte refacerea aleilor, refacerea spațiilor verzi din această zonă, dar și măsuri de conservare și repunere în valoare a ruinelor din zona Parcului Mitropoliei. Proiectul este în valoare de aproximativ 6,7 milioane de lei, un proiect finanțat din bugetul local al municipiului Târgoviște, un proiect de natură să contribuie la înfrumusețarea zonei centrale a orașului nostru.

De altfel, pe zona centrală sunt mai multe lucrări în derulare… Avem și Piața Revoluției care este în lucru în acest moment și este un proiect destul de avansat. De asemenea, s-a finalizat Piața Tricolorului și se lucrează în continuare la Cinematograful Independența, astfel încât, întreaga zonă centrală, dacă ne referim la aceste puncte de interes, este într-o continuă reabilitare. Sperăm ca undeva în primăvara anului viitor să fie gata și acest proiect, să fie gata și Piața Revoluției, astfel încât să putem discuta de o zonă centrală a municipiului Târgoviște cu adevărat spectaculoasă”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

 


Distribuie articolul