Dâmbovița (6 octombirie 2020): 23 de persoane infectate cu COVID -19 și 631 de persoane în carantină la domiciliu

0
316

Astăzi, conform DSP Dâmbovița:

  • Persoane confirmate cu COVID-19: 4.262 (23 persoane astăzi)
  • Persoane vindecate, în total: 3.642
  • Persoane decedate de la debutul pandemiei: 156 (ultimele 2 decese: o femeie în vârstă de 85 ani și un bărbat în vârstă de 72 ani)
  • Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 631
  • Persoane aflate în izolare la domiciliu : 319
  • Persoane aflate în izolare instituționalizată : 168

 

În ultimele 24 de ore, reprezentanții ISU “Basarab l” Dâmbovița au efectuat 7 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești și  7misiuni de decontaminare. De asemenea, cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au efectuat 17 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești și 3 misiuni privind transportul/recoltarea de probe biologice.

Forţele de ordine din MAI au intensificat activităţile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare acestor instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

Solicităm cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități și de specialiști,  pentru a proteja sănătatea tuturor.

Respectați regulile de distanțare fizică! Limitați întâlnirile cu mai multe persoane! Evitați zonele aglomerate! Respectați cu strictețe regulile de igienă personală!

 

 

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here