COS Târgoviște: Pregătirile pentru preluarea de către stat au intrat în linie dreaptă

0
309

,,Vesti foarte bune pentru salariații COS Târgoviște’’! Acestea au fost  aduse în atenția salariaților combinatului, și nu numai, de către președintele Sindicatululi ,,Valahia’’ Târgoviște, Nicolae Dragodănescu  prin intermediul rețelei de socializare,

 

  1. Reprezentanții Sindicatului Valahia s-au întâlnit astăzi 06 octombrie 2020,  cu reprezentanții Ministerului Economiei, pe problema preluării COS Târgoviște de către statul român;
  2. Ministerul Economiei și Ministerul de Finanțe continuă modificarea cadrului legislativ necesar preluării COS Târgoviște și în ședința de guvern din această săptămână se vor adopta modificările necesare la OUG nr 60/2019 privind stingerea unor obligații bugetare la firmele aflate în insolvență  prin darea în plată!

 

  1. Reprezentanții Ministerului Economiei speră ca imediat după termenul de 23 octombrie,   dat de Tribunalul Dâmbovița pentru prezentarea noului Plan de reorganizare, salariații să fie aduși la muncă pentru revizii și pregătirea tuturor  liniilor de producție, în  vederea  pornirii normale a activității!
  2. Apelul făcut de reprezentanții Ministerului Economiei către TOȚI salariații COS Târgoviște este de a rămâne prudenți si atenți ca TOATE UTILAJELE DIN SECȚIILE DE PROTECȚIE să rămână în combinat,  să nu fie descompletate sau să suporte avarii în această perioadă. În acest sens, reprezentanții Ministerului Economiei au fost de acord ca reprezentanții Sindicatului Valahia să solicite administratorului judiciar și Ministerului Economiei,  dreptul de a verifica respectarea acestei cerințe!

 

  1. După finalizarea procedurilor judiciare și administrative de preluare a COS Târgoviște,  vom organiza o adunare generala cu salariații combinatului, în ,, aer liber “, și cu respectarea masurilor sanitare,  la care vor participa și reprezentanți ai Ministerului Economiei.
  2. Au participat la întâlnirea de astăzi de la Ministerul Economiei,  Dragodănescu Nicolae și Mihăilă Ştefan.
  3. Aveți încă puțină răbdare,  urmăriți ședința de guvern de joi și presa centrală și locală!

Ne vom întâlni din nou cu reprezentanții guvernului , săptămâna viitoare!

Mulțumim doamnei Daniela NICOLESCU – secretar de stat la Ministerul Economiei, ,Energiei și Mediului de Afaceri pentru implicare în problema COS Târgoviște!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here